02-08-2018 JAZZEJADA VILAMANISCLE.. I EN VAN 11!!

jazejada web 2018HN_JAZZ2018 [253 x 323]-01

Aquest any afegim un concert més, en total seran 5 actuacions que et portaran a passejar-te per els nostres petits carrers si les vols seguir totes. I tot per culpa vostra… sí! Sou moltes i molts els que any rere any veniu fins Vilamaniscle, els nostres espais són petits i volem que estigueu molt a gust. Tant, que hem decidit oferir més concerts per a diversificar l’oferta, ja ens direu si us agrada la proposta!

Els que veniu cada any ja ho sabeu. Qui s’estreni per primer cop, ho notarà de seguida. La Jazzejada es pot realitzar gràcies a l’esforç de tots els veïns i veïnes de Vilamaniscle, la majoria són voluntaris que trobareu rere les barres, oferint-vos un petit mos, o indicant-vos cap a on anar pel proper concert. Notareu aquest esperit de voluntariat a cada passa, que fa que l’ambient sigui distès, afable i farcit de somriures còmplices.
Segur que us encanta.

Què us demanem? doncs això, que us deixeu encomanar d’aquest esperit, que respecteu el poble com sempre, que feu un consum responsable dels vins, que regaleu somriures a tothom i que torneu sempre que us vingui de gust…

Ah! i molt agraïts als cellers i empreses del poble que col•laboren, que sense ells no podríem fer la 10a Jazzejada!!!

Doncs va, és moment de passar-ho bé, molt bé!”

Aqui teniu el programa de la’11ena <edció de la Jazzejada:

http://www.jazzejada.cat/wp-content/uploads/2018/07/programa-A4-WEB.pdf